Hirdetés

Peter Molyneux érdekes vallomása

|

Az innovatív stratégiai, taktikai-akció és szerepjátékok atyja, Peter Molyneux érdekes bejelentést tett: néha azért nyúl bele az utolsó pillanatban a játékaiba, mert kénytelen olyan elemeket is belepasszírozni, amelyeket - állítólag - a sajtó rosszul idézett tőle, mint majd a jövőben szereplő fícsörök.

Hirdetés

Tehát mondjuk ő nem is állította igazából, hogy teszem azt a Fable

-ben lehet szeretkezni, de ha már egyszer ezt állította a sajtó, hát akkor muszáj belerakni. (Ezt csak példaként hoztuk fel, konkrétumokat Molyneux - "furcsa" módon - nem hozott fel...)
Annál is inkább mulatságos ez a kijelentés, mivel Molyneux sok játékára épp az a jellemző, hogy eleinte beígért zseniális fícsőrök végül nem kerülnek bele a végső verzióba...
A tejles interjút itt olvashatjátok...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)