Hirdetés

Túl sokat ígér a Microsoft a HoloLens kapcsán?

|

Peter Molyneux újra felvette a megmondóember szerepét, ezúttal a Microsoft HoloLens nevezetű AR-szemüvegével kapcsolatban figyelmeztet.

Hirdetés

Pár napja a Microsoft sajtótájékoztatóján a Windows 10 részleteire is érdemes volt odafigyelni, de bejelentésre került a HoloLens névre hallgató fejre csatolható szemüveg, amely azonnal ellopta a műsort és elképesztő lehetőségeket tárt fel. Persze a játékipar egyik kiemelt pesszimistája, Peter Molyneux is megosztotta velünk a véleményét a Microsoft innovatív projektjéről.

Molyneux a GamesIndustry International interjújában óva intette a játékosokat attól, hogy túlságosan is beleéljék magukat a Microsoft HoloLens ígéretébe, ugyanis amikor ténylegesen is kipróbálhatják majd, nagyot csalódhatnak:

"Sikoltozni tudnék, amikor látom, hogy túl sokat ígérnek" - mondja Molyneux. "Az a helyzet a koncepciós videókkal, hogy ott minden gyönyörűen működik, nem csúsznak be hibák. A Kinecttel rájöttünk, hogy ott is minden remekül működik abban az esetben, ha megvan a tökéletes környezeted, a tökéletes távolságod és jó formában vagy (illetve az elején még a bőrszínnek is stimmelnie kellett, ha emlékeztek erre, nagyon ciki volt - HP). Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, akkor jönnek a problémák".

Bölcs szavak, nem kétséges, csak éppenséggel az bennük az irónia, hogy Molyneuxot simán nevezhetnénk a beváltatlan ígéretek atyjának is. 2010-ben például a Fable 3 kapcsán nyilatkozott olyanokat, amik miatt később főhetett a feje, majd többek között ott volt a megismételhetetlen csodának beharangozott Curiosity projekt, amellyel kapcsolatban szintén nem azt kapták a játékosok, amit vártak - és az 50000 angol fontba kerülő DLC csak hab volt azon a bizonyos tortán. Ettől eltekintve Molinő' (a megfelelő kiejtésben is segít a GameStar) fenti nyilatkozatában nem kevés igazság rejtőzik.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)