Hirdetés

PewDiePie miatt újra sikeres a Skate 3

|

Hogy mekkora befolyása van egy YouTubernek? Az EA újranyomta miatta a Skate 3-at, ami azóta folyamatosan az angol eladási lista első negyven helyének egyikén van.

Hirdetés

Arról már korábban is többször beszéltünk, hogy mennyire népszerű is PewDiePie, de újra és újra meg kell lepődnünk rajta, hogy a tagadhatatlanul vicces YouTuber mekkora hatással van a játékosokra és a játékvilágra.

Azt akarod, hogy sikeres legyen a játékod? Érd el, hogy PewDiePie kipróbálja. Az lényegében azt jelentené, hogy alapjáraton hárommillió ember megnézi majd, de könnyen lehet, hogy harmincmillió lesz belőle. Az Electronic Arts még 2010-ben, azaz négy évvel ezelőtt adta ki a meglehetősen bugosra sikeredett Skate 3-at, amit pár évvel később maga a YouTube legnagyobb sztárja is kipróbált. Ennek következtében az öregedő gördeszkás játék egy teljes éve a UK Charts első negyven helyezettje között szerepel. 

A Skate 3 PS3-as és Xbox 360-as verziója 2014 első hat hónapjában 32,9 százalékkal több példányban fogyott, mint 2013 első felében. A játék iránt annyira megnőtt az érdeklődés, hogy az angol GAME megkérte az Electronic Arts-ot, hogy nyomjon belőle még pár példányt, mert kifogytak. 

Ha valami miatt nem lennétek az a 12 millió ember között, akik megnézték már a videót, itt találjátok alant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)