Hirdetés

PewDiePie rajongói ismét nyomtatókat hackeltek, ezúttal komoly figyelmeztetést is küldtek

|

A T-Series elleni háborúban ismét nyomtatók váltak a rajongók fegyvereivé.

Hirdetés

Néhány PewDiePie támogató ismét meghackkelt pár nyomtatót. Egy hónappal ezelőtt volt az első támadás, akkor 50 000 gép köpte ki az "iratkozz fel PewDiePie csatornájára" szöveget. Ezúttal 100 000 nyomtató vált áldozatul.

Hirdetés

A szokásos feliratkozós felhívás mellett most a hackerek hozzátették, hogy érdemes lenne biztosítani a nyomtatót, mert komoly biztonsági veszélynek van kitéve. A BBC kapcsolatba is lépet az egyik hackerrel, aki elmagyarázta a probléma súlyosságát.

"Próbálom megmutatni, hogy a hackelés nem egy játék, és komoly, való világbeli problémákhoz vezethet."

A névtelen hacker elmondta, hogy nem csak vicces üzenetekre lehet használni a feltört eszközöket. Ha valaki szeretné, akkor a szoftver folytonos feltörésével és a chipekre történő erőszakos írással ki lehet égetni a rendszert és a nyomtató nem fog tovább működni.

Amellett, hogy a srácok vicceskedve szeretnék megnyerni a nagy YouTube háborút PewDiePie-nak T-Series ellen, szeretnék azt is, ha az emberek kicsit jobban odafigyelnének a saját eszközeik biztonságára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)