Hirdetés

PewDiePie saját videós szupercsapatot toboroz

|

A Disney támogatásával egy olyan közösséget hozna létre, ami átalakíthatja a videózást.

Hirdetés

PewDiePie a világ legismertebb Youtubere, legújabb ötletével azonban még tovább terjeszkedhet. Hogy pontosan hogy is néz majd ki a projekt, az egyelőre elég kusza.

A Revelmode névre keresztelt projekt egy "hálózat", vagyis több videóst és azok csatornáit tömöríti majd egybe. PewDiePie egy Avengers-szerű szupercsapatot akar összehozni (ő mondta, nem én találtam ki), akik együtt dolgoznak majd és kibővítik a YouTube által kínált lehetőségeket. Az egészet a Disney birtokában lévő Maker Studios finanszírozza majd.

A csapatba PewDiePie barátnője, CutiePieMarzia mellett a főleg VR videóiról elhíresült Markiplier, valamint CinnamonToastKen, Dodger, EmmaBlackery, JackSepticEye, Jelly és Kwebbelkop tartoznak majd. Elég illusztris társaság, akik nyilvánvalóan már most sem keresnek rosszul a videózással. Kíváncsian várjuk, hogy milyen tartalmakkal készül majd a csapat, az viszont egy kicsit aggasztó, hogy a Disney ezen a fronton is teljesen átveszi az irányítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)