Hirdetés

PGW 2015 - A VR robotharc a jövő sportja is lehetne

|

A hatalmas arénában szaladgáló robotokkal operáló RIGS pont olyan, mintha egy sci-fiből húzták volna elő, de már most imádjuk.

Hirdetés

A júniusi E3-on már mutattak egy rövid részletet a RIGS: Mechanized Combat League-ből, a Sony pedig elérkezettnek látta az időt, hogy egy kicsit többet is megmutassanak a Guerrilla Cambridge készülő játékából.

A RIGS: Mechanized Combat League egy képzelt jövőbeli sportot mutat be, ahol a játékosok robotokba bújva ugrálnak egy nagy arénában, ahol nemcsak egymást lehet lelőni, hanem gólt is lehet szerezni, ha az ember beugrik a "kapuba". A kifejezetten atlétikus robotokat irányító védők persze megpróbálják ezt megakadályozni, általában úgy, hogy egy rakétavetővel szétlövik a kapura törő játékost.

A PlayStation VR-hoz készülő játék trailere kifejezetten hangulatosra sikerült, elsősorban a zene miatt imádjuk. A játékosok arcának bevágása kicsit erőltetett, nyilván nem játék közben készültek a felvételek, de azért értékeljük a próbálékozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)