Hirdetés

PGW 2015 - Avicii is ritmusjátékot fejleszt

|

Avicii rengeteg különböző dologba beleütötte az orrát mostanság, így már meg sem lepődünk, hogy egy svéd fejlesztőcsapattal közös játékot is készítenek.

Hirdetés

A svéd DJ és producer az elmúlt évek egyik legnagyobb durranása, ma már nemhogy bulizni nem lehet elmenni, de rádiót sem nagyon lehet úgy hallgatni, hogy ne az ő dalaiba akadjon bele az ember.

A Sony a Paris Games Weeken jelentette be, hogy Avicii és a Hello There Games közös projektbe fogott, együtt dolgoznak egy Vector nevű ritmusjátékon, ami talán az Audiosurfhöz hasonlítható leginkább. Avicii nemcsak mint szemlélő vesz részt, a játékban ugyanis az ő zenére versenyezhetünk majd a többiekkel.

A játék nagy szabadságot ad majd a játékosok kezébe, így összeállíthatjuk a saját pályáinkat, és miközben teljesítjük azokat, beleszólásunk lesz a zene alakulásába is, így gyakorlatilag folyamatosan remixeljük majd a zenét. Az ötlet mindenképpen érdekes, kíváncsian várjuk, mi sül majd ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)