Hirdetés

PGW 2015 - bemutatkozott a Resogun alkotóinak legújabb játéka

|

A Sony sajtókonferenciáján a Housemarque futurisztikus lövöldéje, a MatterFall is tiszteletét tette, méghozzá egy hangulatos trailer kíséretében.

Hirdetés

A Housemarque letett már néhány maradandó játékot az asztalra, elég csak a Resogunra, a Dead Nationre vagy a Super Stardustra gondolni, így nem csoda, hogy sokan izgatottan kapták fel a fejüket, amikor a csapat készülő játéka került a kivetítőkre.

A Paris Games Weeken megrendezett Sony sajtókonferencián nemcsak a AAA címek, hanem a kisebb stúdiók játékai is helyt kaptak. Köztük volt a MatterFall is, amiről egyelőre nem sokat tudunk, a trailer azonban kifejezetten meggyőző, úgyhogy kezdjük is ezzel. 

A játékban egy túlélő bőrbébe bújhatunk, akinek sci-fi világát megfertőzte a csak Smart Matter néven ismert anyag. Hősünk feladata, hogy megfékezze a fertőzést és megmentse az emberi fajt a pusztulástól. A játékmenetet illetően minden bizonnyal egy felülnézetes lövöldét kapunk majd, elég valószínűtlen, hogy ez a csapat belefogna egy TPS-be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)