Hirdetés

Phant0mlord beperelte a Twitchet, kártérítést követel

|

Drága Phant0mlordunk visszatért, hogy a Twitch kapuit döngesse, miután az oldal több mint 600 napja kitiltotta. Állítása szerint sosem kapott rendes tájékoztatást a ban okáról.

Hirdetés

Senki ne keresse már Phant0mlord csatornáját: a CS:GO-t és League of Legends-t streamelő legendát a Twitch.tv teljesen eltakarította, miután aktívan reklámozott egy CS:GO fogadóoldalt. James "Phatoml0rd" Varga az egyike volt a legnagyobb streamereknek, és ezt ki is használta a CSGO Shuffle reklámozására. Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy komoly kapcsolatai vannak az oldallal.

Hirdetés

Varga úr több jelentés szerint is részt vett meccsek eredményeinek megrendezésében, így komoly pénzeket szakított a fogadóoldalból. A streamjén bemutatta a CSGO Shuffle profilját, amiben számtalan eltalált meccseredmény bukkant fel, ezeket pedig úgy állította be, mintha csak a tiszta szerencsének köszönhette volna. Rengeteg jogi vita követte a dolgot, amibe még a Valve emberei is beszálltak, akik komoly szabályozásokat vezetettek be.

Az egész ügy végén Phant0mlordot kitiltották a Twitch.tv-ről, csatornáját törölték, így gyakorlatilag elvesztette az állását. Most több hónapnyi csönd után visszatért, hogy beperelje a szolgáltatót, mondván sosem kapott valódi, írásos indoklást a tiltása okáról. A jogi papírokban arra hivatkozik, hogy 2015-ben volt közte és a Twitch között egy megegyezés, miszerint ha bármilyen okból kitiltják őt az oldalról, akkor írásos indoklást kell erről kapnia. Szerinte ez nem történt meg.

A kaliforniai legfelsőbb bíróságnak benyújtott keresetét mindenki végigolvashatja ezen a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)