Hirdetés

Phantasy Star Online 2 - ingyenesen játszható MMORPG-t kap a Nintendo Switch

|

A Nintendo Direct japán változatában volt néhány extra, például a Phantasy Star Online 2, ami meg fog jelenni Switchre is.

Hirdetés

A japán Direct alatt hozta a Sega a jó hírt, miszerint a Phantasy Star Online 2: Cloud Nintendo Switchre is megjelenik. Az MMO a tervek szerint 2018-ban fog befutni, és ingyenesen játszható lesz, opcionális mikrotranzakciókkal megszórva.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a játék Európában és Amerikában is megjelenik-e, de a tény, hogy ez a cím nem volt benne az angol műsorban erősen arra utal, hogy a közeljövőben hiába is számítunk rá. Ettől függetlenül nem kell lemondanunk róla, mivel egy japán Nintendo accountot összerakni legfeljebb 2 perces munka. Igaz, a japán nyelv így is problémás lehet.

Reméljük, hogy előbb-utóbb megkapjuk a PSO2-t nyugatra is, hiszen a Switchen jelenleg nincs MMORPG, és ez tökéletesen betöltené a rést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)