Hirdetés

Phantasy Star Online 2 - megvan a PS4 verzió megjelenési dátuma

|

A Phantasy Star Online 2 egy meglehetősen hányattatott sorsú MMO, ami sok év várakozás után végre tényleg befut majd PS4-re. Persze egyelőre csak Japánban örülhetnek ennek.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, hogy 2012-ben azt ígérték, hogy 2013-ban már lesz európai Phantasy Star Online 2 verzió? Még mindig arra várunk. Mindeközben a fejlesztők bejelentették, hogy ha az EU verzió még nem is, de a PlayStation 4 kiadás lassan befut majd. Japánban.

A SEGA bejelentése szerint április 20-án kezdődik a kaland Japánban, de addig is még lesz egy bétateszt 50 000 fővel február 25-től március 6-ig. Attól függően, hogy a tesztelők mekkora szintet érnek el kapnak majd különleges játékbeli bónuszokat a végleges kiadásban. A PlayStation 4 verzió kapcsán egyébként újra előkerült a cross-play funkció, ami itt is működni fog majd az ígéretek szerint.

Ez annyira szép és jó, már csak az az egy kérdésünk van: mikor érkezik végre az EU verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)