Hirdetés

Phantom Dust - bezárt a fejlesztőcsapat, mi lesz a játék sorsa?

|

A Phantom Dust újragondolásának fejlesztését végző Darkside Games elvesztette a projektet, be is zártak, a Microsoft ködösít.

Hirdetés

Az E3 2014-es Microsoft konferencia egyik meglepetése a klasszikus Phantom Dust utódjának bejelentése volt, természetesen Xbox One-ra. A remake-ről az elmúlt időszak során szinte semmilyen újdonságot nem tudtunk meg, de január közepén Ken Lobb, a Microsoft Studios kreatív rendezője megtörte a csendet és mesélt a részletekről, viszont akkor még semmi jele nem volt annak, hogy gondok lennének a fejlesztéssel. Pedig de.

Most a munkálatokat végző Darkside Games távozott a projekt éléről, amit kezdetben csak egy a Kotakunak nyilatkozó forrás említett meg, majd maga a Microsoft is elismerte egy hivatalos közleményben. Az is kiderült, hogy a csapat be is zár, 50 ember munkája ért most véget, egyelőre több részletet nem tudunk. Az MS szóvivő információi szerint a munkakapcsolat véget ért, a Darkside nem dolgozik már a Phantom Duston többé, de továbbra is nagy tisztelettel viseltetnek irántuk. Jelenleg nem szolgálhatnak semmilyen részlettel a játékkal kapcsolatban, de azt megerősíthetik, hogy a fejlesztés folytatódik és közeledve a megjelenéshez több konkrétummal is jelentkeznek majd.

A Kotaku forrása szerint egyébként a fejlesztőcsapatot is meglepte a Microsoft döntése, ugyanis azt hitték, hogy jól haladnak a dolgok.

Szerintetek mi lesz a játék sorsa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)