Hirdetés

Phantom Dust - jól halad a fejlesztés

|

Jó ideje nem hallottunk már a Phantom Dustról, amit először törölt, majd később újra bejelentett a fejlesztőcsapat. A Scalebound elkaszálása után felmerült a kérdés, hogy ezzel mi lesz.

Hirdetés

A Micosoft a héten bejelentette, hogy a Scalebound nem készül tovább. Ennek kapcsán utánanéztünk, mik azok a játékok, amikről vagy kevés információnk van, vagy régóta nem hallottunk felőlük, és a listára a Phantom Dust is felkerült.

Eredetileg úgy volt, hogy az Xboxra megjelent eredeti Phantom Dust alapötletéből kiindulva készítenek egy új játékot, de miután ezt az ötletet elvetették, úgy döntöttek, inkább az eredetit modernizálják, amennyire lehet. Nem fog valószínűleg rekordokat döntögetni, hiszen egy japán, kártyás játékokból ismert elemekkel tűzdelt akció-RPG-ről van szó, ami ráadásul nem is az előző, hanem a kettővel ezelőtti generációban jelent meg, de azért van egy szűk tábor, ami várja. 

Egy twitterező megkérdezte, hogy miután a Scalebound, a Fable Legends és a Project Spark megbukott, mi a helyzet a Phantom Dusttal. Erre Shannon Loftis, a Microsoft vezérigazgatója válaszolt, aki röviden megjegyezte, hogy a játék fejlesztése jól halad.

Hozzátette, hogy nem kis meló egy Xbox játékot modernizálni, és szeretnének biztosak lenni abban, hogy a végeredmény kielégítő lesz. Valószínűleg az idei E3-on hallunk róla, ahogy új játékokról is szó eshet. Valamit muszáj lesz jövő év elején is elkaszálni, különben nem teljesül a kvóta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)