Hirdetés

Phantom Dust - ma jelenik meg és ingyenes lesz az újrakiadás

|

Úgy látszik, mégsem első xboxos játékok újrakevert változataiból akar meggazdagodni a Microsoft: a Phantom Dustot mindenkinek ingyen adja, PC-n és Xbox One-on egyaránt.

Hirdetés

Mint azt egy nemrégiben megjelent videón is láthattuk, a Phantom Dust remaster nem lett valami szép. Egy annyira nem ismert franchise-ról van szó, úgyhogy nagy kérdés, mennyi fogyott volna belőle, ha pénzért kínálják.

Az éjszaka folyamán az Xbox marketing fejese, Aaron Greenberg bejelentette, hogy a Phantom Dust újrakiadás ma jelenik meg Windows 10-re, illetve Xbox One-ra, és bárki ingyen letöltheti. Nincs benne semmi trükk, csak így szeretnék megköszönni a rajongóknak, hogy vannak. Ingyen totál megéri letölteni, még akkor is, ha az eddig látottak nem varázsoltak el titeket.

Play Anywhere-es játék, így a PC-s és a One-os mentések kompatibilisek egymással, viszont a Windows 10-es változatot ezért cserébe a Windows Store-ból kell letölteni. Talán ennyi kibírható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)