Hirdetés

Phantom Dust remaster - egymillióan töltötték le, frissítés érkezik

|

A Phantom Dust újrakevert változata iránti érdeklődés arra ösztönözte a fejlesztőcsapatot, hogy bővítse a játékot.

Hirdetés

Valószínűleg jó lépés volt a Microsoft részéről, hogy végül ingyen adta mindenkinek a Phantom Dust remastert. Az eredeti játék nem volt kiugróan népszerű, az újrakiadás meg nem nézett ki szépen, de azért így, hogy nem kellett érte fizetni, elég sokan kíváncsiak voltak rá.  

Hirdetés

A Microsoft Studios kreatív vezetője, Adam Isgreen bejelentette, hogy egymillióan töltötték le a játékot Xbox One-ra és PC-re, ezzel pedig sikerült túlszárnyalni az eredeti változat eladásait. A csapat örül, hogy a játék ekkora figyelmet kap.

A holnap megjelenő frissítés után még inkább érdemes lesz majd kipróbálni. A - természetesen szintén ingyenes - csomag új skilleket, játékbeli voice chatet, teljesítménybeli változást és több javítást hoz, részleteket itt találhattok.

Ha még nem szereztétek be, a Windows Store-ban és az Xbox Store-ban megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)