Hirdetés

Phil Spencer már júliusban megvillantotta az Xbox Series S-t, csak senki nem vette észre

|

Ha láttátok az Xbox-fejes nyáron adott videóinterjúit, akkor valószínűleg láttátok az apró konzolt is. De feltűnt? Nekünk sem.

Hirdetés

A Microsoft játékos divíziója nemrég bejelentette a Xbox Series S-t, mely a következő generációs konzol kisebb, meghajtó nélküli változata - amivel egyébként nem is kicsi kompromisszumokat is kell kötnie a tisztelt publikumnak. A gyártó kihangsúlyozta, hogy ez a valaha készült legkisebb Xbox gép, de hogy mennyire kicsi, azt mi sem mutatja jobban, hogy júliusban már az egész világ láthatta, mégsem vette észre senki.

Hirdetés

Na jó, azért ennél kicsit jobb a helyzet, hiszen nem premier plánban tolták az arcunk elé az apró konzolt, de az jól láthatóan a kamera látószögében volt néhány Phil Spencerrel készített interjú alatt. Persze ki gondolta akkoriban, hogy egy elsőre teljesen átlagos fehér színű doboz igazából az egyik új Xbox konzol lehet?

Márpedig a hivatalos Xbox Twitter szerint az lapult meg az Xbox fejes könyvespolcán. Nem tudni, hogy csak véletlenül felejtette-e ott, vagy szándékosan tette a háttérbe, hogy később ezzel hergelhessék a játékosokat, de egy kis easter egget kaptunk legalább, amit láthatóan nem szúrt ki senki a maga idejében. Van ez így néha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)