Hirdetés

Phil Spencer szerint az ipar egészségesebb lenne, ha a vezetők játszanának is

|

Tagadhatatlan, hogy a játékipar egyik legfontosabb problémája, hogy a döntéshozók kevesebbszer használják a termékeket, mint kellene.

Hirdetés

A játékiparban tevékenykedő cégek egyre inkább arctalan, öltönyös nagyvállalatok lesznek, és már nem egy csapat kocka írja a programokat egy pincében, hogy örömet szerezzenek a rajongóknak. A vezetők inkább üzletemberek, mint játékosok, ami az Xbox főnöke szerint nagyon ártalmas.

Phil Spencer inkább játszani küldeni a nyakkendős urakat. Emiatt érezte úgy például, hogy a Sony elnöke, Shuhei Yoshida egy tiszteletreméltó figura, mert amellett, hogy komoly pénzeket mozgat, még Bloodbourne függő is. “Szerintem az iparunk jobb, amikor azok akik a játékokról döntenek játszanak is” - mondta Spencer. “Yoshida egy ilyen ember.”

Bár egy kicsit sablonos megjegyzése volt az a mindig két órát hordó Philnek, azért ez olyasmi, amit érdemes ismételgetni. Az E3 alatt is többször láttunk megfáradt folytatásokat, melyeket pont azok rendeltek a profit érdekében, akik az előző részekkel sem játszottak. Az ebből eredő problémákat pedig mind jól ismerjük, hiszen mi látjuk kárát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)