Hirdetés

Ezt imádja legjobban a PlayStation 5-ben az Xbox fejese

|

Nyilván egy olyan újdonságot választott, amivel az Xbox Series X is büszkélkedhet.

Hirdetés

Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője nemrég arról beszélt, mi a személyes kedvence a PlayStation 5 újításai kapcsán. Talán senkit sem lepett meg az, hogy épp egy olyan funkciót emelt ki, amivel a szintén idén év végén érkező Xbox Series X is rendelkezik, szóval egyszerre simogatott meg két buksit, de ilyen a jó marketing.

Hirdetés

Spencer ugyanis arról beszélt, hogy mennyire örül a PlayStation 5 esetében az SSD bevezetésének - nyilván még boldogabb lenne, ha csak az Xbox Series X kapna ilyen meghajtókat, de ezen a téren abszolút fej-fej mellett halad a két gyártól. Spencer persze nem sokkal okosabb nálunk, ő sem tudja még, egészen pontosan mi lapul majd a PlayStation 5 borításán belül. Úgy fogalmazott, nem csak neki nincs még fejlesztői PS5-je, hanem szerinte még a Minecraft fejlesztőcsapatuk sem rendelkezik ilyen vassal. Azt viszont nem győzte hangsúlyozni, hogy az SSD-k használata mennyi előnnyel jár.

Az elmondottak alapján egyébként azt is sejteni lehet, hogy nem véletlenül került szóba a Minecraft csapat: nyilvánvaló, milyen okokból nincs Spencer tulajdonában egy PS5 dev kit, a konkurenseket senki sem jutalmazza meg szívesen egy ilyen géppel. Az viszont, hogy a Minecraft fejlesztői sem dolgozhatnak még a Sony következő generációs konzolján, előrevetíti azt, hogy a Minecraft újításai először majd Xbox Series X-en debütálhatnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)