Hirdetés

Phil Spencer már játszogat a Project Scarletten

|

Az Xbox nagyfőnöke több játékkal is foglalkozott a héten.

Hirdetés

Phil Spencer a Bungie kommunikációs igazgatójával, David Dague-gal és a vállalat vezérigazgatójával, Phil Parsonsszal játszott és beszélgetett egy Destiny 2 livestream alatt, és természetesen egy kicsit az Xbox legújabb fejlesztésű konzolja is szóba került.

Hirdetés

Spencer elmondta, hogy igencsak jól állnak a fejlesztésekkel, és most épp nagyon örül a Gears 5 megjelenésének. Emellett megjegyezte, hogy az elmúlt héten már több játékot is kipróbálhatott a Project Scarletten. Címeket nyilván nem árult el, viszont sokan úgy gondolják (okkal), hogy talán már a valamikor jövőre megjelenő Halo Infinite-et is nyüstölhette az új konzolon. A teljes stream adását Mixeren nézhetitek meg erre a linkre kattintva, a Scarlettel kapcsolatos beszélgetés 31 perc 40 másodperc környékén kezdődik.

Az Xbox Project Scarlett várhatóan jövő karácsony környékén fog debütálni, de pontos megjelenési dátumot még egyelőre nem tudni. Szerintetek milyen játékokat próbálhatott már ki az Xbox-főnök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)