Hirdetés

Phil Spencer szerint a single player játékoknak is hatalmas lökést adhat az Xbox Game Pass

|

Az Xbox divízió feje szerint hatalmas potenciál rejlik az új szolgáltatásban.

Hirdetés

Egyesek a játékipar forradalmasításaként, mások a Microsoft utolsó elkeseredett próbálkozásaként tekintenek az Xbox Game Pass átdolgozására, a redmondi cég azonban értelemszerűen nagyon bizakodó.

Hirdetés

Phil Spencer az utóbbi napokban nagyon aktív volt Twitteren, ahol rengeteg kérdést szegeztek neki a szolgáltatással kapcsolatban. Spencer elmondta, hogy szerinte elég egyértelmű, hogy ennyi pénzért nagyon megéri előfizetni, és szerinte ez a modell egészen új lehetőségeket nyithat meg, különösen a néhány órás single player játékok előtt, amiket egyébként nagyon nehezen lehet értékesíteni.

Hozzátette, hogy természetesen a first-party címekkel szeretnék megmutatni, mi mindent lehet kihozni ebből a modellből, de az a cél, hogy külső fejlesztők is csatlakozzanak a mozgalomhoz.

Mi nagyon drukkolunk a Microsoftnak, hogy jól süljön el az új Game Pass, mert tényleg van benne potenciál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)