Hirdetés

Phil Spencer tisztázott egy félreértést Kojima Xbox-exkluzív játékával kapcsolatban

|

Ebből is látszik, hogy nem mindegy a szóhasználat, amikor beharangozunk egy vadonatúj projektet.

Hirdetés

Régóta igyekszik elérni Phil Spencer, hogy a japán játékosok ne úgy tekintsenek az Xboxra, mint arra a köztudottan hangyás rokonra, akit csak udvariasságból hívnak meg a családi összejövetelekre, és senki sem szeretne pár percnél tovább kettesben maradni vele. Annak a kulcsa pedig, hogy vonzóbbá tegye a konzolt (és még inkább a Game Passt), a szigetország fejlesztőinek megnyerésén keresztül vezet. Emiatt jelentős fegyvertény, hogy sikerült a fedélzetre csábítania az Atlust a Persona szériával, valamint megállapodott Hideo Kojimával egy olyan projektről, amely mindenben élvezi az Xbox Game Studios támogatását.

Azonban ennek beharangozása egyesekben kételyeket ébresztett, és most nem azokra gondolunk, akik árulással vádolták meg a Metal Gear Solid és a Death Stranding atyját, mi több, a projekt leállítása érdekében kampányolnak, hanem azokra, akiket némileg összezavart a későbbi nyilatkozatok szóhasználata.

Hirdetés

Phil Spencer is érezhette, hogy nem árt tisztázni, mi is lesz a Kojima Productions és az Xbox Game Studios egymásra találásából.

"Van egy igazán nagyszerű játékötlete, és szeretném egyértelművé tenni, mivel tudom, hogy élményekről megy egyebekről beszélünk, de amin dolgozik, az egy videojáték. Egészen egyedi dolgokat szeretne megvalósítani, amire mi azt mondtuk, hogy rendben, csináljunk valamit együtt."

Nem kizárt egyébként, hogy a Microsoft felhőtechnológiájára támaszkodó alkotás, amelynek befejezése Kojima szerint még igényel némi időt, talán épp az az Overdose munkacímet viselő horror, aminek a létezéséről a minap szereztünk tudomást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)