Hirdetés

Phil Spencer tisztázta, lesz-e Xbox app rivális konzolokon

|

Az Xbox feje elég egyértelműen közölte velünk a csapat álláspontját.

Hirdetés

Talán exkluzív játékok terén még mindig nem sikerült felülkerekednie a PlayStationön az Xbox csapatának, de azért az kétségtelen, hogy akadnak olyan szolgáltatásaik a redmondiaknak, amelyekkel simán képesek magukhoz csalogatni a játékosokat. Ilyen például a továbbra is remek ajánlatnak tekinthető Xbox Game Pass, ami egyszer talán kiterjedhet a rivális gyártók konzoljaira is, de valószínűleg nem a közeljövőben.

Hirdetés

A GamesRadar ugyanis arról érdeklődött az Xbox részlegét vezető Phil Spencernél, hogy készülhet-e Xbox app Nintendo Switch-re, mivel olvashattunk korábban már elméleteket egy ilyen kollaborációról. Spencer válaszából pedig kiderült, hogy jelenleg a Microsoft nem tervezi elhozni ezt az élményt más zárt platformokra, mivel az Xbox vezetője szerint azoknak a fenntartói egész egyszerűen nem akarnak ilyesmit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Spencer elmondása szerint az Xbox már most is számos platformon tud növekedni, így például PC-n, mobilokon, vagy éppen a webböngészőben, tehát valójában ezekre fókuszálnak. Az Xbox feje úgy véli, nem kell egy másik vállalatnak kisebbnek lennie ahhoz, hogy ők sikeresek lehessenek, és arról is elmélkedett, hogy mennyire fontos a cross-play a rivális platformok közötti kapcsolatokban. Sőt, a játékok hozzáférhetősége kapcsán is megvan a véleménye, és szerinte ezen a téren elég nagy előnyben vannak például a filmek vagy a könyvek a videojátékokkal szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)