Hirdetés

2016-ban is jó éve lesz az Xboxnak Phil Spencer szerint

|

Az Xbox-főnök rajongói kérdésekre válaszolva kezdte az újévet, amiből néhány érdekesség ugyan kiderült, de egyelőre csak találgathatunk.

Hirdetés

Bár nem feltétlenül a legjobb bejelentéssel kezdődött a 2016-os év az Xbox-tulajdonosok számára, Phil Spencer szerint így is kiváló év vár a Microsoft konzoljára. Az Xbox-részleg feje néhány érdekes apróságot is elárult (illetve néhányra csak utalt) az idei terveikről a rajongók kérdéseire reagálva.

Természetesen Spencerből nem lehet kiölni az optimizmust, szerinte 2016 is jó év lesz az Xbox számára, amiben az is segít, hogy rengeteg új IP lesz elérhető a konzoljukon, bár ez egyben komoly kihívást is jelent.

A korábbi sorozatokhoz nem tartozó játékok nem kizárt, hogy kapnak egy-egy saját, különleges díszítésű konzolt, vagy limitált kiadást. Az Xbox-főnöknek például nagyon tetszett az ötlet, hogy a ReCore mellé egy lámpa formájában a trailerben látható robotkutyát, vagy a Scaleboundhoz Drew fejhallgatóját adják a gyűjtőknek.

Egy feature-t viszont úgy tűnik, nem kapunk meg: az Xbox One képét nem valószínű, hogy az Xbox 360-unkra streamelhetjük majd, mint ahogy azt most egy Windows 10-es PC-vel tehetjük, legalábbis "nincs fejlesztés alatt" ez a funkció. Spencer azt is elmondta, hogy annak ellenére, hogy több megjelenésük lesz az elkövetkező hónapokban, nem terveznek semmilyen rajongói eseményt a nyári E3 előtt. Talán ekkor jelentik be hivatalosan az Alan Wake 2-t is, amit Sam Lake határozottsága ellenére az Xbox részleg feje még mindig nem kezelt kész tényként.

Mit gondoltok, 2016 végére is ilyen jó véleménnyel lesz az évről Spencer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)