Hirdetés

Phil Spencer elárulta, feléledhet-e a Scalebound

|

Az Xbox divízió fejese gyorsan elejét vette a találgatásoknak, és konkrét válaszokat adott a PlatinumGames korábban elkaszált játéka kapcsán.

Hirdetés

Másképp festene a jelenlegi generáció hajrája, ha menet közben nem lett volna kénytelen a Microsoft több ígéretesnek tűnő projektet is kukázni. Törölték például a Fable Legendst (amely bétáját én kifejezetten szerettem egyébként), vagy épp a PlatinumGames műhelyében készülő Scaleboundot is. Utóbbiról kérdezték most az Xbox első emberét, Phil Spencert.

Hirdetés

A menő vörös fejhallgatóval nyomuló főhőssel operáló, sárkányos-kardozós Scaleboundot még 2017-ben kaszálták el, de azóta folyamatosan érkeznek pletykák az esetleges feltámasztása kapcsán. Februárban épp a PlatinumGames illetékesei említették meg, hogy imádták a projektet, és bármikor újra belevágnának, ha csak rajtuk múlna a dolog. Egy évvel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy Switch-exkluzívként éledhet újra a játék, de hivatalos bejelentés azóta sem érkezett. Nos, Phil Spencer szerint nem is fog.

A Xbox divízió vezetője ugyanis nemrég az Unlocked vendégeként elárulta, semmilyen formában sem dolgoznak jelenleg a Scaleboundon, és abban is majdnem biztos, hogy a PlatinumGames sem vette elő házon belül a projektet. Spencer úgy fogalmazott, hogy mindannyian továbbléptek már. Szerinte egyébként ez most nem az az idő, amikor rég törölt játékokról kéne beszélgetni, de ha már amúgy is szóba került a téma, akkor tisztázni szerette volna a dolgokat, mert nem akarta, hogy a játékosok hiába reménykedjenek. 

Ha tehát arra számítottatok, hogy esetleg majd Xbox One X-en térhet vissza a Scalebound, akkor el kell keserítenünk benneteket. Vagyis hát nem nekünk, Spencernek. Majd lesz helyette valami más...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)