Hirdetés

Phil Spencer szerint nagyon fontosak a saját játékok

|

Az Xbox fejese egy kérdezz-felelek beszélgetés során árult el néhány részletet az év végén érkező új konzolról, és azt is kiemelte, hogy sokat számítanak a házon belül készült alkotások.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudunk túl sok mindent a Scorpio névre hallgató, felturbózott Xbox One-ról, és valószínűleg egészen az E3-ig kell várnunk, hogy betekintést kapjunk a masina részleteibe, de az már kiderült, hogy a Microsoft nem csak multiplatform címeket szeretne látni rajta.

Phil Spencer a Twitteren válaszolgatott a neki feltett kérdésekre, és arról is beszélt a rajongóknak, hogy milyen terveik vannak a játékkínálat kapcsán.

"Nagyon koncentrálunk a first party játékokra. Csak óvatosan beszélek arról, hogy mikor jelentünk be valamit, de tudom, hogy nagyon fontos egy erős saját cím. (…) Még több időt szeretnék szánni a játékainkra az E3-on, néha úgy érzem, hogy kapkodva mesélünk róluk a színpadon."

Egyébként Spencer még mindig hisz abban, hogy később egy nagyobb japán kiadó is csatlakozik majd hozzájuk, így akár JRPG-k is megjelenhetnének a Scorpióra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)