Hirdetés

Phil Spencert kérik a PlatinumGames vezetői, hogy csinálják meg együtt a Scaleboundot

|

Hideki Kamiya és Atsushi Inaba feltámasztaná a 2017-ben elkaszált szerepjátékot, de a Microsoft nélkül nem lehet.

Hirdetés

Pár napja derült ki, hogy Phil Spencert életműdíjjal tüntetik ki a február 24-i D.I.C.E. Awards során, és ebből az apropóból egy sor szakmabeli köszöntötte őt Shawn Layden egykori Sony fejestől Hideki Kamiyáig. A PlatinumGames társalapítója a Twitteren vetette fel, hogy újra együtt dolgozhatnának, dacára a kútba esett Scalebound projekt miatt esetlegesen visszamaradt keserű szájíznek.

Kamiya tweetje nem vert különösebben nagy port, a sajtó sem kapta fel, hiszen nem lehetett belőle komolyabb szándékot kiolvasni, mint amikor egy nem túl közeli ismerőssel beszélgetve bedobjuk az ötletet, hogy valamikor majd csinálhatnánk valamit közösen, holott ő is tudja, és mi is, hogy erre valószínűleg sosem fog sor kerülni.

Hirdetés

Csakhogy a történet nem ért itt véget, mivel Kamiya a PlatinumGames másik társalapítójával, Atshushi Inabával interjút adott az IGN Japan munkatársának, és bizony nem csináltak titkot belőle, hogy ha a Microsoft benne van, akkor örömmel feltámasztják a sárkányos szerepjátékot. Inaba szerint Kamiya mindig is meg akarta csinálni a Scaleboundot, és szeretnének erről komolyan beszélni a Microsofttal.

Kamiya pedig egyenesen Phil Spencerhez címezte mondandóját:

"Sokat dolgoztunk rajta, és semmi haszna abból a Microsoftnak, hogy mostani formájában maradjon a játék, szóval szeretnénk kezdeni vele valamit. Phil! Csináljuk meg együtt!"

Innentől már tényleg a japán piac iránt erősen érdeklődő Microsoft térfelén pattog a labda. Ha megvan a szándék a Scalebound feltámasztására, akkor ezúttal talán gördülékenyebben zajlana az együttműködés, hiszen mindkét fél tanult a múltban elkövetett hibákból.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ti örülnétek annak, ha megmenekülne a Scalebound?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)