Hirdetés

Tartalmas kiegészítést kapott a tavalyi év egyik méltatlanul elfeledett játéka

|

Rengeteg újdonság fért a csomagba, de még azok is kapnak új tartalmakat, akik nem akarnak/tudnak fizetni.

Hirdetés

A Phoenix Point első nagy DLC-je hivatalosan is elérhetővé vált. A Blood and Titanium kibernetikus fejlesztésekre fókuszál, melyek kifejlesztésével növelhetjük kedvenc karaktereink statisztikáit, és új képességeket is adhatunk nekik. A mechanikus augmentációknak azonban megvan a hátránya is, mivel ha azok megsérülnek harc közben, komoly árat kell fizetnünk majd értük.

Hirdetés

A sztorit a New Jericho frakció egy alcsoportja, a Pure lendíti előre. Ennek tagjai nagy részben, vagy már teljes egészében lecserélték testrészeiket robotikus alkatrészekre. A Pure rengeteg új küldetés és egy teljes új sztoriszál alapját képezi.

Aki nem akarja megvenni a DLC-t vagy a szezonbérletet, annak is lesz mit csinálnia a legújabb frissítés letöltése után. A mindenkinek elérhető csomagban ugyanis szintén van egy új frakció, a Forsaken, akik idegen mutációt fogadtak be testükbe, hogy erősítsék magukat. Hasonlóak a Pure-hoz, csak kevesebb villanyszámlát fizetnek.

A Phoenix Point: Blood and Titanium már letölthető 5 euróért az Epic Game Store-ból. A DLC része a szezonbérletnek, így aki arra befizetett, annak ez már semmibe nem kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)