Hirdetés

Phoenix Point - már támogatható az eredeti XCOM készítőjének új játéka

|

Az 1994-es klasszikust jegyző Julian Gollop csapata fejleszti az XCOM szellemi örökösének számító Phoenix Pointot, amelynek most elrajtolt a közösségi kalapozása.

Hirdetés

Akik imádják az XCOM műfaját, azok csak pozitív hírekkel találkozhattak mostanság: az XCOM 2 például kooperatív módot kapott, bemutatkozott egy új "klón", a Shock Tactics, valamint végre megtudtunk néhány plusz információt az eredeti játék szellemi örököséről is. 

Az egykori Ubisoft Sofia és Crytek Black Sea munkatársakat is tömörítő Snapshot Games Inc. tavaly nyáron jelentette be a Phoenix Pointot, amellyel kapcsolatban azt ígérik, hogy a nagy klasszikushoz hasonló taktikai mélységet kapunk, szabadon bejárható sci-fi világgal. A projekt már több mint egy éve fejlesztés alatt áll és a stúdió most látta elérkezettnek az időt arra, hogy elindítsa a közösségi kampányát a Figen. A készítők 500 ezer dollárt szeretnének kérni hozzá, amelynek - a hír írásának pillanatában - már 65 százaléka össze is jött. 

A Phoenix Point várhatóan 2018 végén jelenik meg, kizárólag PC-re. Ti támogatni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)