Hirdetés

Ismét elhalasztották a Phoenix Point megjelenését

|

Már nehéz számon tartani, hanyadszorra csúsztatják el a játékot, de úgy néz ki, még így is megjelenik idén.

Hirdetés

2016-os bejelentése óta 8-szor írtunk a Phoenix Pointról, felváltva követték egymást az új videók és a megjelenési dátum megváltoztatásáról szóló hírek. Legutóbb az Epic Games Store-os exkluzivitásról esett szó, és arról, hogy a szerződés valószínűleg 2 millió dollárt hozott a csapatnak.

Hirdetés

Most ismét egy halasztásról érkezett hír. A csapat bejelentette, hogy a szeptemberi megjelenés sem fog összejönni, a játék leghamarabb 2019 decemberében lesz kapható, de a napot még nem merték kiválasztani. Az indoklás szerint szeretnének egy emlékezetes, hosszútávon élvezetes játékot összeállítani, és nagyon magasra tették a lécet, valamint küzdenek a túlórázás és a hajtás minimalizálásáért, és ez is közrejátszik abban, hogy nem tudnak mindig a tervek szerint haladni. Ugyanakkor legalább a támogatók megkapják szeptember 3-án a Backer Build 5-öt.

A legfrissebb kedvcsináló előzetes egy hónapja jelent meg, ezt nézhetitek meg alább, hogy addig is angolódjatok egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)