Hirdetés

Phoenix Point - elcsúsztatták az X-COM szellemi örökösét

|

Reménykedtünk benne, hogy hamarosan rátehetjük a kezünket az XCOM alkotójának új címére, de a Phoenix Point a vártnál sokkal később jelenik meg.

Hirdetés

Az 1994-es eredeti X-COM-ot jegyző Julian Gollop a közösség támogatásával készíti el a klasszikus szellemi örökösének számító Phoenix Pointot, amelytől többek között szabadon bejárható világot és a kultikus címéhez hasonló taktikai mélységet várunk. 

Hirdetés

Pár hónapja már láthattunk a játékról egy gameplay videót, amelyben egy teljes csatát végignézhettünk, ami alapján fellelkesülve abban reménykedtünk - mi is és a stúdió is -, hogy még idén megkaphatjuk a Phoenix Pointot PC-re. A támogatóknak címzett új bejegyzésből azonban kiderült, hogy a projekt akkorára nőtt a bejelentésétől eltelt idő során, hogy a benne rejlő potenciál kiaknázása miatt muszáj elcsúsztatniuk. A tervezett új dátum 2019 júniusa. A részletekről meséljen maga Gollop az alábbi videóban:

Gollop elmondta, hogy már 35 fő dolgozik a Phoenix Pointon, de a céljuk elérése érdekében tovább kell bővíteniük a csapatot és továbbra is a minőségre kell fókuszálniuk. Ha a plusz időnek hála olyan zseniális játékot hoznak össze, mint az XCOM, akkor dolgozzanak rajta bármeddig, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)