Hirdetés

Minden X-COM rajongó hamarosan egy új világban veszhet el

|

Talán nem alaptalan a Phoenix Pointot az X-COM szellemi örökösének tekinteni, most a fejlesztők pár új videóval fokozzák a várakozást.

Hirdetés

Jövő héten végre megérkezik az X-COM rajongók új megváltójának kikiáltott Phoenix Point. A játék tervezője, Julian Gollop szerint ez lesz az a cím, ami tovább megy az 1994-ben elkezdett útvonalon, és megújítja az első játékokban látott elemeket. Nagy ígéretek, nem csoda, hogy a műfaj szerelmeseinek várakozásai is nagyok.

Hirdetés

Ez az ígéret elég volt arra, hogy 766 ezer dollárnyi támogatást szerezzen, és sikerrel zárjon egy közösségi finanszírozásra épített kampányt 2017-ben. A játék azóta készül, és bár el kellett tolni a megjelenését, december 3-án végre ténylegesen megérkezik PC-re. Addig érdemes lesz pótolni a négy legfrissebb trailert, melyek a játék alapjait mesélik el, a hangulat elég erős, de játékmenetet ne reméljetek.

Ha esetleg ezen felbuzdulva magát a gameplay-t is megnéznétek, akkor itt egy korábbi, narrált küldetés az E3-ról:

Nektek hogy tetszik a stílus? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)