Hirdetés

Phoenix Point - az XCOM szellemi örököse az Epic Store-ba költözik, legalábbis az első évre

|

Csak ideiglenes lesz az exkluzivitás, de addig sehol máshol nem lehet majd megkapni a játékot.

Hirdetés

A Snapshot Games bejelentette, hogy az XCOM örökösének szánt Phoenix Point egy évig csak az Epic Store-on keresztül lesz elérhető. A 12 hónap letelte után a játék megjelenik majd Steamen és a GOG-on is.

Hirdetés

Akik korábban támogatták a projektet, azok kapni fognak kulcsot az Epic Store-os példányhoz, illetve később meg fogják kapni a Steames kulcsukat is. Azok, akik március 12-ig befizettek a játékra azok minden, az egy év alatt befutó utólagos tartalmat is ingyen elérhetnek majd.

Aki nem elégedett ezekkel a megoldásokkal, az természetesen bármikor visszakérheti a pénzét. Tekintettel arra, hogy egy közösség által finanszírozott projektről van szó, ez adja magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)