Hirdetés

Phoenix Point - új videón az X-COM játékok szellemi örököse

|

A nagysikerű széria megalkotójának új játékát újra láthatjuk.

Hirdetés

Egy egész ígéretes trailerrel mutatkozik be Julian Gollop sci-fi stratégiája.

Hirdetés

A brit játékfejlesztő, Julian Gollop a máig népszerű 1994-es X-COM: UFO Defense egyik megalkotója. Most egy teljesen új címen dolgozik, ami nagyban hajaz mind a klasszikus, mind a mai X-COM játékokra. A Phoenix Pointot most először mozgásban is megnézhetjük, mi több, akár már az Early Access verzióra is befizethetünk.

A Snapshot Games játéka mély, stratégiai játékmenetet, gigászi bossharcokat és folyamatosan alkalmazkodó ellenségeket ígér. A Phoenix Pointothoz az 50 dolláros digitális kiadás megvásárlásával juthatunk hozzá. A lelkesebbek továbbá egy pofás gyűjtői csomagra is szert tehetnek, ha van épp 100 fölösleges dollárjuk.

A játék végleges formájában 2019 júniusában jelenhet meg. Mit gondoltok, a Phoenix Point lehet az X-COM trónfosztója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)