Hirdetés

Phoenix Point - friss játékmenet videó az XCOM szellemi örököséről

|

Az XCOM játékok rajongói nagyon fogják szeretni Julian Gollop új projektjét, ami ismerős mechanikákkal és rengeteg friss megoldással várja őket.

Hirdetés

Az XCOM alkotója, Julian Gollop egy új projekten dolgozik, amire a pénzt a közösség dobta össze. Azon kívül, hogy egy ígéretes taktikai mókának tűnik, nem tudtunk túl sokat róla, de hosszú, hallgatással töltött hónapok után végre kaptunk egy új anyagot a játékból.

Hirdetés

A videóban végignézhetünk egy teljes csatát, és több képességet is láthatunk harc közben. Az XCOM rajongói tekintet rengeteg ismerős elemet felfedezhet.

A Phoenix Point nagyon izgalmasnak tűnik, de sajnos megjelenési dátumot még mindig nem tudunk kötni hozzá. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy idén érkezik PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)