Hirdetés

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - modern platformokra jön az első három játék

|

PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre is megjelennek a nyomozós visual novelek.

Hirdetés

Az Ace Attorney sorozat nyugati, a japán kultúra és az animék iránt nem nagyon érdeklődő játékosok számára is elég könnyen befogadható, csak nyitottnak kell lenni a visual novel műfajra és szeretni az olvasást.

Hirdetés

Tárgyalótermekben kell megnyernünk mindenféle, veszettnek látszó ügyeket úgy, hogy terepre megyünk, bizonyítékokat gyűjtünk, majd a bíróság elé tárjuk, amit találtunk. A Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy az első játékot, a Justice for All-t és a Trials and Tribulations-t foglalja magába, melyek eredetileg mind Game Boy Advance-re jelentek meg, de azóta iOS-en, Androidon és 3DS-en is játszhatók. A PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre készülő kiadások minden korábbinál szebbek lesznek, de tartalmát tekintve egyik játék sem változik.

Megjelenés 2019 elején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)