Hirdetés

Pihenőt tart a Fight Night sorozat

|

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a UFC játékok miatt egyelőre nem tervezi bővíteni boxolós játéksorozatát.

Hirdetés

Miután megszerezték a jogokat a THQ-tól, úgy találták logikusnak, ha a Fight Nightot fejlesztő csapat tagjait irányítják át az új, next-gen konzolokra készülő UFC játékhoz, lévén nekik már jócskán van tapasztalatuk a verekedős sportjátékok terén.

A Fight Night az EA Sports azon szériái közé tartozik, melyek nem bővülnek évenként új epizóddal. Az első Fight Night 2004-ben jelent meg, a legutóbbi, ötödik, Fight Night Champion nevet viselő rész pedig 2011 folyamán került a boltok polcaira. A játéksajtó, illetve a boxolós játékra szomjazó játékosok mindegyik részről szinte csak pozitívumokat tudtak mondani, Duncan kollégánk szerint a Champion 90%-ot érdemelt, és az eladások, bár soha nem rúgtak elképesztően magasra, nem adtak okot arra, hogy az EA végleg jegelje a sorozatot.

Most sem ez a helyzet. Andrew Wilson, az EA Sports főnöke egy interjúban kijelentette, hogy a jövőben még érkezhet új Fight Night, de most a UFC-re koncentrálnak, ami viszont, ha követik a THQ által bevezetett rendszert, a FIFA, NBA és NFL sorozatok mellett ugyancsak évente újul meg. Mit gondoltok, elég évente egy olyan verekedős játék, ahol a technikán van a hangsúly, és nem a kombókon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)