Hirdetés

Hamarosan elkészül az új Pikmin

|

Úgy tűnik szépen csendben dolgoznak egy következő Pikmin játékon és az is lehetséges, hogy már nem kell sokat várnunk az elkészülésére.

Hirdetés

Borzasztóan érdekes széria a Pikmin. A játékban fura kis űrhajósokkal kell a kert apró lényeit terelgetnünk, de a kedves, gyermeki látvány egy kihívásokkal teli stratégiát takar. Eddig három epizód jelent meg, az utolsó 2013-ban, Wii U-ra. Most úgy tűnik, nyakunkon a negyedik rész!

A Pikmin (és még sok más klasszikus) széria atyja Shigeru Miyamoto az Eurogamer kérdéseire válaszolt nemrég. Az interjú során csak úgy mellékesen elejtette, hogy a Pikmint készítő csapat mindig egy következő részen szorgoskodik és már nagyon közel vannak ahhoz, hogy elkészüljenek egy újabb epizóddal.

Külön érdekes lehet, és újabb találgatásokra adhat okot az, hogy a Pikmin 4 vajon még Wii U-ra vagy a Nintendo új, NX kódnevű konzoljára jelenik-e majd meg. Ha az utóbbi, akkor legalább már azt tudjuk, hogy lemezes verzióra ne nagyon számítsunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)