Hirdetés

Pillanatok alatt terjedt el a hír, hogy bezár az Xbox 360 alkalmazásbolt, de mi igaz ebből?

|

Az biztos, hogy az Xbox 360 Marketplace sok játékkal lesz szegényebb hamarosan, de egy új bejegyzés még nagyobb port kavart.

Hirdetés

Az Xbox 360 minden idők egyik legnépszerűbb játékkonzolja, de nagy siker ide vagy oda, a Microsoft már 2016-ban befejezte a sorozatgyártást, így nem lennénk meglepődve, ha szép lassan az online szolgáltatásokat is bezárná a cég, hogy helyet adjon az azóta megjelent két konzolgenerációnak.

A napokban fel is került ennek kapcsán egy cikk az Xbox ügyfélszolgálati oldalára, amelyben az szerepelt, hogy az Xbox 360 Marketplace idén májusban véglegesen bezár, ami természetesen az egész közösségi médiát megmozgatta, ezzel is bizonyítva, hogy a klasszikus gépnek a mai napig lelkes rajongótábora van.

Hirdetés

Most kiderült, hogy az egész csak egy véletlen volt (vagy a reakció láttán a cég meggondolta magát, sosem tudjuk meg), ugyanis a Microsoft ismét frissítette az oldalt, amelyen már az alábbi korrekció szerepel:

"Ezt az üzenetet tévesen tettük közzé és megerősíthetjük, hogy az Xbox 360 Marketplace nem fog bezárni májusban."

Ettől függetlenül továbbra is igaz, hogy bizonyos Xbox 360 játékok valóban el fognak tűnni a Marketplace-ről, ami azt jelenti, hogy még ha bezárás nem is lesz, talán szépen lassan tényleg kivezetik majd az Xbox 360 játékokat az online felületről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)