Hirdetés

Pillantás a jövő otthonaiba

|

Megnyílt a Media Markt által rendezett Közeljövő Kiállítás és vásár, ahol a látogatók itthon még soha nem látott termékeket próbálhatnak ki.

Hirdetés

A Media Markt Pólus Center 600 négyzetméteres raktárhelyiségéből alakították ki azt a kiállítótermet, amelyben a múlt hét végétől kezdve egészen péntekig nyerhetnek az érdeklődők bepillantást a szórakoztatóelektronika közeljövőjébe. A kiállításon összesen 24 standon mintegy 30 márka, köztük a legnagyobb gyártók képviselteti magukat, felvonultatva legújabb eszközeiket és az idei Karácsony trendjeit. A bemutatóra természetesen a GameStar és a Computerworld is ellátogatott.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)