Hirdetés

Pillars of Eternity II - már 3 milliónál tart a projekt, új lehetőségek jönnek

|

Pörög a támogatás, az Obsidian úszik a pénzben, mi pedig egy remek RPG-re számíthatunk.

Hirdetés

A Pillars of Eternity II: Deadfire közösségi finanszírozása nagyon szépen halad. A fejlesztők alig 23 óra alatt kalapozták össze a fejlesztéshez szükséges 1,1 millió dollárt, de azóta már ezt jócskán sikerült túlszárnyalni.

A játék 3 millió dollárnál tart, ami nem csak azt jelenti, hogy biztosan elkészül, de azt is, hogy bekerül a Companion Relationships rendszer. Csapattársainkkal összeveszhetünk, haverkodhatunk, de akár szerelmi viszonyba is kerülhetünk majd.

A játék támogatási kampánya február 24-én, azaz most pénteken ér véget. Aki még szeretné bedobni az apróját a közösbe, az itt teheti meg. A Pillars of Eternity II: Deadfire megjelenésére 2018-ban számíthatunk PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)