Hirdetés

Pillars of Eternity 2: Beast of Winter - pár hét múlva jön a DLC

|

Nem kell sokat várnunk arra, hogy újabb kalandokat élhessünk át a Pillars of Eternity 2 világában.

Hirdetés

Ahogy az első rész, úgy a második Pillars of Eternity is nagyon jó lett, az Obsidian még mindig érzi, hogyan kell jó izometrikus nézetű szerepjátékot készíteni. 

Hirdetés

Akinek kedve volna még játszani, és hajlandó fizetni is egy kicsit, augusztus 2-ától vásárolhatja meg a Beast of Wintert, ami déli területekre, új szigetekre visz minket. Új társakat kapunk, miközben vad ellenfelekkel nézünk szembe, a végén pedig olyan borzalmak várnak, amikre nem vagyunk felkészülve.

Ingyenes tartalmak is jönnek, nem kell megijedni. Pont a Beast of Winterrel egy napon érkezik a Deck of Many Things csomag, egy új kereskedőhajó új árukkal, valamint a 2.0-s patch a Challenge móddal, mely nehezebbé teszi a játékot.

Hogy álltok az alapjátékkal, kész van már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)