Hirdetés

Pillars of Eternity 2 - a közösség segítsége kell, hogy elkészüljön

|

Az Obsidian bejelentette, hogy megkezdte a Pillars of Eternity 2: Deadfire fejlesztését, viszont szükség van még némi pénzre, hogy sikerüljön befejezni.

Hirdetés

Tekintve, mekkora sikert ért el az első Pillars of Eternity, várható volt, hogy előbb-utóbb lesz második rész. Az Obsidian a Tyranny befejezése után most visszatért  a franchise-hoz.

A Pillars of Eternity: Deadfire közvetlen folytatás lesz, melynek középpontjában Caed Nua áll.  A fény és újjászületés halottnak gondolt istene, Eothas felélesztett egy kőtitánt, ami évezredek óta pihent az erőd alatt, de most kitör és elpusztítja azt. A játékosoknak válaszok után kutatva kell kalandra indulniuk szárazföldön és vizeken át, megtalálniuk az istenséget, és megismerkedniük új kúltúrákkal. Valószínűleg visszatérő karakterek is lesznek, sőt, használhatjuk az első rész mentéseit, hogy lássuk, döntéseink hogyan befolyásolták a további eseményeket.

Ahhoz, hogy megvalósuljon, 1,1 millió dollárra van szükség. Támogatni a Figen keresztül lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)