Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - egy nap alatt meglett a pénz az alapjátékra

|

Huszonnégy óra sem kellett a Pillars of Eternity II: Deadfire rajongóinak és a befektetőknek, hogy összedobják a játék elkészítéséhez szükséges összeget, így a fejlesztők már be is jelentették a következő célt.

Hirdetés

Úgy tűnik, az Obsidian megtalálta a saját piaci rését a régimódi CRPG-k készítésével, amivel önállóan is kiválóan boldogulnak. A Pillars of Eternity után a Tyranny is kifejezetten jól sikerült, most pedig az előbbi játék folytatása is jó úton halad.

A Figen a befektetők és a rajongók nem sokkal a kampány indulása után össze is dobták a játék elkészítéséhez szükséges 1,1 millió dollárt, sőt, a stúdió tájékoztatása szerint ehhez huszonnégy óra sem kellett. Természetesen lesznek majd további célösszegek is, amikhez újabb feature-ök kapcsolódnak majd. Egyelőre ezek közül csak egy ismert, 1,4 millió dollárnál az Obsidian ígérete szerint minden karakterosztályhoz elkészítenek két alkasztot a már majdnem egy éve fejlesztés alatt álló Pillars of Eternity II: Deadfire-höz.

Az első részt egyébként anno több mint 4 millió dollárral támogatták, ami akkor rekordnak számított a közösségi finanszírozással készülő játékok között. A Pillars of Eternity II kampányának még 27 napja van ezt túlszárnyalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)