Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - így válik még hihetőbbé a világ

|

Egy-egy új trailerben és fejlesztői videón mutatta be a Pillars of Eternity II: Deadfire újabb részleteit az Obsidian, amiknek hála az RPG két egészen eltérő aspektusát ismerhetjük meg.

Hirdetés

Az Obsidiannek nem kell már aggódnia a Pillars of Eternity II: Deadfire fejlesztésének költségei miatt, így szabadon mesélhetnek arról, mi mindennel készülnek a folytatásra. Nemrég két fejlesztői videót adtak ki szerepjátékról, amik közül az egyik közvetlenül megmutatta a készülő játék egy részét, míg a másikban inkább egy alapos magyarázatot kaptunk in-game jelenetek helyett.

Az egyik, különösebb magyarázatra nem szoruló traileren a játék egyik helyszínét, a Neketaka névre hallgató hatalmas várost láthatjuk, de a múlt héten Valentin-nap alkalmából is kiadtak egy tematikusan az ünnephez kapcsolódó videót. Ebben a játék rendezője, Josh Sawyer mesélte el, milyen mélyebb kapcsolat, így akár szoros barátság, vagy komoly viszály alakulhat ki csapatunk egyes tagjai, vagy a játékos karaktere és egy-egy NPC között.

Az Obsidian játékában egyébként különböző személyiségjegyek alapján tartja majd számon a rendszer, mennyire kedvel minket (vagy egy másik csapattársat) egy-egy karakter, ha pedig elérünk egy bizonyos pontot a skála valamelyik irányában, akkor akár különleges küldetések is aktiválódhatnak.

Nektek tetszenek a fejlesztők tervei a Pillars of Eternity II kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)