Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - rekordgyorsasággal vitték végig

|

Van, aki kevesebb, mint félóra alatt teljesítette a Pillars of Eternity folytatását. Mi ennyi idő alatt alakítjuk ki a karakterünk kinézetét.

Hirdetés

A Larian Studios nagyszerű játékát, a Divinity: Original Sin 2-t valaki 38 perc alatt vitte végig tavaly, azonban az Obsidian szerepjátéka, a Pillars of Eternity II: Deadfire ennél is gyorsabban meglett a spedrunnereknek.

Hirdetés

howlongtobeat.com tanúbizonysága szerint a Pillars of Eternity folytatását egy Onin névre hallgató felhasználónak 26 perc és 25 másodperc alatt sikerült teljesítenie a "Paths of the Damned" nehézségi szinten. Persze emberünknek nem elsőre ment a bravúr, elmondása szerint az előző végigjátszások során feloldott "áldásoknak" köszönhetően sikerült neki. Onin rogue kaszttal, lopakodva nyomta végig elkerülve így a legtöbb harcot, ám mivel az egyik harcos társ, Eder nem túl jó a settenkedésben, ezért már a játék elején kinyírta. Nézzetek bele a speedrunba, ha kíváncsiak vagytok rá (de vigyázat, SPOILERES!): 

A Pillars of Eternity II: Deadfire már elérhető PC-re, de a konzolos változatokra (PS4, Xbox One, Nintendo Switch) egészen a télig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)