Hirdetés

A Pillars of Eternity 2-nél is nagyobb projekten dolgozik az Obsidian

|

A Pillars of Eternity 2: Deadfire egy meglehetősen nagyszabású vállalkozás az Obsidian részéről, azonban a stúdió vezetőjével készült interjúból kiderült, hogy mégsem ez a legnagyobb volumenű munka a jelenleg futó projektjeik közül.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy az Obsidian Entertainment unatkozna. A Tyranny első kiegészítője, Bastard's Wound mellett ugyanis teljes gőzzel kalapálják a Pillars of Eternity folytatását, hogy az 2018-ban megjelenhessen, de a szerepjáték műfaj egyik mesterének bizony van egy olyan aduász is a kezében, amit még nem fedett fel. 

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy egy akkora RPG, mint a zajos Kickstarter sikert aratott Pillars of Eternity II: Deadfire az Obsidian jelenlegi legnagyobb dobása, viszont az alapján, amit a vállalat igazgatója, Feargus Urquhart elmondott, ez az elmélet megdőlt. Az Eurogamer lehetőséget kapott rá, hogy felfedezze az Obsidian főhadiszállását és elbeszélgessen a vezetővel, majd arra is rákérdeztek (a videóban 7:30-tól), hogy a Pillars of Eternity 2-e a legnagyobb játék, amin dolgoznak jelenleg. Urquhart pedig elkotyogta, hogy bizony nem ez a legnagyobb projektjük, egy másik cím is fejlesztés alatt áll, ami ennél is grandiózusabb. Hozzátette még, hogy van egy folyosó, ahová az újságíró nem léphetett be, bizonyára nem véletlenül. 

A spekulációk szerint a legvalószínűbb a régóta pletykált új Fallout lehet, de nagyon sokan szeretnének látni egy új Star Wars játékot is a stúdiótól, amely iránt Feargus még februárban fejezte ki a vágyakozását. Vajon mivel készül az Obsidian titokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)