Hirdetés

Pillars of Eternity - mit nyújt a béta?

|

Az Obsidian ígéretes szerepjátéka, a Pillars of Eternity már elérhető a Kickstarteres támogatók többségének, akik számos részletet osztottak meg a játékmenetről.

Hirdetés

Mindazok számára kipróbálhatóvá vált a Pillars of Eternity early access bétája, akik minimum 110 dollár értékben támogatták az Obsidian szerepjátékát a közösségi kalapozás során, viszont csak és kizárólag Steamen keresztül PC-re (a teljes játék viszont elérhető lesz ezenkívül Linux és Mac platformokra). Várhatóan heteken belül elindul a teljes béta is, előtte azonban még nézzük át együtt a legelső részleteket.

Mindenekelőtt fontos leszögeznünk, hogy a Pillars of Eternity (eredetileg Project Eternity) bétája mellőz mindenfajta spoilert, az Obsidian szándékosan nem pakolt bele olyan tartalmakat, amik lelőhetnek bármilyen meglepetést a fő történettel kapcsolatban.

A kipróbálható változatba egy bizonyos Dyrford névre hallgató falu, valamint annak környéke és dungeonjai kerültek bele. Az itt található kalandokba ötfajta nehézségi szinten vethetjük bele magunkat egy olyan karaktert létrehozva, amelyet már a végső játék lehetőségeit (a választható fajok, alfajok, osztályok és hátterek) kihasználva alkothatunk meg.

A béta kezdetén elég XP áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az ötödik szintre lépjünk, a küldetések pedig gyorsan hozzásegítenek a nyolcashoz is. A missziók teljesítése mellett belekóstolhatunk a crafting és enchanting tevékenységekbe, bérelhetünk kalandorokat magunk mellé (Denglerrel kell beszélni a Dragon Inn-ben) és beszerezhetünk kemping felszerelést is, vagy akár megszállhatunk Dyrford szállójában (Dracogen Inn).

A Pillars of Eternity bétájában ugyanakkor elfelejthetjük az erőd mechanikát és a nyolcas szint feletti tartalmak sem kerültek bele. Az Obsidian tisztában van vele, hogy számos hiba és hiányosság fedezhető még fel a koncepcióban, de éppen ezért tartják a korai teszteket, hogy a felhasználók visszajelzéseivel mindezeket kijavítsák.

Ha nem fértek hozzá a bétához, akkor se csüggedjetek, nincs embargó, így várhatóan videók, képek és információk sokasága árasztja el a világhálót hamarosan a 2014 telére belőtt szerepjátékáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)