Hirdetés

Pillars of Eternity - nem lesz tavaszi megjelenés

|

A vártnál nagyobbra nőtt Kickstarter kampánynak köszönhetően kicsit többet kell várni az Obsidian szerepjátékára.

Hirdetés

Szépen haladgat a fejlesztése az Obsidian új, közösségi finanszírozással készülő játéka, de messze még a célegyenes, hiszen úgy tűnik a hatalmas érdeklődésnek (és összegyűlt összegnek) köszönhetően a játék mérete is arányosan megnőtt.

Josh Sawyer, a projekt vezetője egy Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy nem fog sikerülni az eredetileg idén tavaszra tervezett megjelenés, de nem sokkal később azt is hozzátette, hogy 2014 második feléig már biztos, hogy nem fog megjelenni.

Sawyer elmondta, hogy számukra már a Kickstarter végén is világossá vált, hogy több időre lesz majd szükség, de az emberek nagy része nem tudja, hogy amikor elindul egy kampány a weboldalon, akkor az élesítést követően már nem lehet megváltoztatni a megcélzott megjelenési dátumot.

A csúszás persze nem valamilyen fennakadásnak, hanem inkább a kampány nagy sikerének köszönhető: "Amikor elkezdtük ezt a kis szerény, öt karakterosztállyal (most 11 van) rendelkező játékot készíteni egy nagyjából 1 millió dolláros költségvetéssel akkor úgy gondoltuk, hogy ha összeszedünk ennyi támogatást, akkor áprilisra készen is leszünk. Ezzel szemben nagyjából négyszer annyit kaptunk a rajongóktól ami már egy sokkal nagyobb játékot jelent, viszont ettől függetlenül nem ereszthetünk neki csak úgy négyszer annyi embert."

Konkrét megjelenésről ugyan nem esett szó, de az Obisidian addig nem is akar ebbe belemenni, amíg nincsenek tényleg nagyon közel a célvonalhoz, azonban az a szándékuk, hogy tavasszal már szeretnének elkészülni az alfa verzióval.

Ti mit gondoltok? Várjátok már a Pillars of Eternity-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)