Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - továbbra is jön konzolokra

|

Készülnek a portok, de idén már nem számíthatunk rájuk.

Hirdetés

A Pillars of Eternity II: Deadfire az idei év egyik legjobb szerepjátéka volt és a hozzá készült DLC-k minőségét sem érheti panasz, azonban egyelőre csak a PC-s játékosok játszhattak az Obsidian kiválóságával.

Hirdetés

Eredetileg a konzolos változatok még 2018 végén megjelentek volna, de időközben a Microsoft felvásárolta az Obsidiant és a játékosok bizonytalanná váltak azzal kapcsolatban, hogy változatlanok maradtak-e a stúdió tervei. A kiadó most a The Forgotten Sanctum DLC megjelenéséről szóló blogposzt végén megerősítette, hogy a Pillars of Eternity II: Deadfire változatlanul elkészül PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, viszont csak 2019-ben kapjuk meg, a portolást pedig az erre szakosodott Grip Digital (Subnautica, Q.U.B.E.: Director's Cut) csapat végzi. 

A jövőre érkező konzolos kiadások tartalmazni fognak minden tartalmat és frissítést, beleértve a DLC-ket is. Ti le fogtok rá csapni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)