Hirdetés

Pillars of Eternity II: Deadfire - egy youtube-os műsor csapata is szerephez jut

|

A folytatásban visszatér az első rész egyik szinkronszínésze, ráadásul nem egyedül.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk a Pillars of Eternity II: Deadfire megjelenésére, ami az eddig látottak alapján izgalmas kalandokat kínál, és a jelek szerint néhány ismerős hangot is hallhatunk majd a játékban.

Hirdetés

A Geek & Sundry YouTube-csatornáján futó Critical Role nevű műsor középpontjában a Dungeons & Dragons áll, és a PAX East 2018-on bejelentették, hogy az asztali szerepjátékos show szereplői is megszólaltatnak majd karaktereket az Obsidian új játékában.

Elég tapasztalt szinkronszínészekről van szó, akik között például ott van az a Matthew Mercer is, aki számos videojátékhoz adta már a hangját, és az első Pillars of Eternity-ben is hallhattuk őt, de például az Overwatchban is ő szólaltatja meg McCree-t.

A Pillars of Eternity II: Deadfire május 8-án jelenik meg PC-re, és talán még idén a többi platformra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)